Filmové novinky, které přijdou s rokem 2020

Už se těšíte na nové filmy, které budou mít v příštím roce premiéru? Do kin samozřejmě půjde mnoho počinů, ale na některé z nich se fanoušci těší již několik měsíců. Na své si přitom přijdou fandové superhrdinů, rychlých aut, ale i netradičních animáků.
 červené Ferrari

Podivuhodná proměna Harley Quinn

Začátek února potěší všechny, kdo se zamiloval do Sebevražedného oddílu. Samostatný snímek o potetované přítelkyni Jokera má v originálu Birds Of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn. Těšit se můžete nejen na hlavní “hrdinku“ po rozchodu s Jokerem, ale i na mnoho dalších silných žen se zbraněmi v rukách. Chybět nebude akce, ani pořádná legrace.
 

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Přichází deváté pokračování slavné série o zběsilé jízdě. Hlavní hrdinové tohoto dílu se poprvé setkali již v sedmičce a moc dobře to mezi nimi nedopadlo. Nakonec spolu ale byli schopni spolupracovat a budou to muset udělat znovu. Tentokrát půjde o Shawovu mladší sestru a pana Brixtona, který chce vyhladit polovinu populace. Hobbs a Shaw budou muset zmizet, jenže to nebude tak snadné.
 popcorn při sledování filmu

Mizerové navždy

Polovina ledna bude patřit akční komedii, která již před lety spojila dvojici Will Smith a Martin Lawrence. Jde již o třetí pokračování Mizerů a jako vždy si užijete nejen spoustu zbraní a střílení, ale také hodně zábavy a vtipných hlášek. Jak všichni víme, Will Smith nikdy nezklame a na jeho filmy se vyplatí zajít, ať se jedná o cokoli. Tak si ho nenechte ujít.
 

Ježek Sonic

A ještě něco pro ty, kdo mají rádi animáky. Pamatujete si hru Sonic na principu Maria, akorát s modrým ježkem v hlavní roli? Pokud ano, tak máme skvělou zprávu. Nyní jde do kin a tentokrát ve stylu Garfielda. To znamená, že je napůl animovaný a napůl hraný. Sonic půjde do boje proti šílenému Jimu Carreymu, který se bude chtít zmocnit jeho schopností. Co myslíte, dostane super ježka?